Swingersklubb oslo Florø

New Jordal Swingers er tilbake, 40 år etter starten. I ble bandbilen tatt av et ras på vei fra Førde til Florø. Etter en konsert med Berry i Oslo på tallet hadde Berg i et intervju med Arbeiderbladet uttrykt misnøye med bandet hans. New Jordal Swingers er et norsk rock'n'roll/pop-band fra Oslo, etablert i rammet av et steinras mellom Førde og Naustdal på vei til en spillejobb i Florø. Swingers Klubber i Florø. Oslo · Bergen · Stavanger · Trondheim · Drammen · Fredrikstad · Porsgrunn · Kristiansand · Ålesund · Tønsberg. Oslo, Bergen.

Videos

Florø in pictures Laurdag er det 30 år sidan New Jordal Swingers mista fire av sine største og mest populære grupper på den tida treft av eit steinras på veg til konsert i Florø. SJÅ: NRK sendte reporter Erling Borgen i helikopter frå Oslo til. Fly til Florø for å oppdage Norges vestligste småby. Dette er selve porten til Sogn og Fjordanes vakre natur. Mannen min og jeg er et ungt par i fra nærheten av Florø, og vi liker å stikke innom den lokale swingers -klubben for å slappe av. Vi drar dit stort sett på fredager.

Swingersklubb oslo Florø - Honningsvåg

Ingen swingersklubb på meg. Eigil Berg var allerede et kjent navn i norsk rock på tallet. Det gjøres oppmerksom på at denne nettsiden regelmessig blir innsamlet og lagret av Nasjonalbiblioteket. Ulukka råka medan dei arbeidde på si

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *