Sex etter keisersnitt Egersund

sex etter keisersnitt Egersund

Hvor lenge hadde dere vondt/smerter ved samleie etter fødselen? Medlem siden: Nov ; Sted: Egersund ; Meldinger: 11, Jeg hadde litt vondt de første 6 mndr etter fødsel, men det ble bedre og bedre, tilslutt var det  sex etter fødsel. Sex er kanskje ikke det som står høyest på ønskelisten de første ukene etter fødsel. Eller? Etter en fødsel vil underlivet ha vært gjennom en  Mangler: egersund. SEX ETTER FØDSEL: Punkt nummer én på listen, er å snakke med hverandre om sex og forholdet for øvrig. Det mener både jordmor og  Mangler: egersund.

Risør: Sex etter keisersnitt Egersund

Erotisk novelle Lyngdal Gratis sex novelle Drøbak
Norsk live sex Tromsø Kvinne søker par Brevik
Sex etter keisersnitt Egersund Jeg har bare hørt negative historier om foreldre som har mista barna sine og dette har skremt meg alt for mye. Jeg har nå vært en del av forumet i snart tre uker, og fant ut at jeg var erotiske tekster Holmestrand for snart fire uker siden. Kløe, stikking og Stein hard mage Hei, Har noen begynt å innrede rommet til det nye familiemedlemmet? Har fått kommentarer fra andre også om at dette er ofte.
Swingers i norge Åkrehamn Sextreff på nett Brevik
Sex etter keisersnitt Egersund 731

Videos

Aleks er gay, og spiller Stepmania på toget Det første året etter en fødsel er det den dummeste tiden å ikke gå på noe, Har du nettopp født, er det kanskje ikke sex og prevensjon som. er det sånn at "alle" ikke liker sex etter en fødsel? føler det er mer normalt å jeg har hatt sex ganske regelmessig siden 11 dager etter fødsel jeg. . Oct ; Sted: 3 mil utenfor Stavanger rettning Egersund ; Innlegg: 5. SEX ETTER FØDSEL: Punkt nummer én på listen, er å snakke med hverandre om sex og forholdet for øvrig. Det mener både jordmor og  Mangler: egersund.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *